härlig night

Åhh vilken trevlig kväll det har varit, blev bowling tillsammans med Peter, Johan & Ella och jag undrar vem som vann om inte jag? ;) igen..

Nu väntar vi på Ella skjuts och sen blir det sängen, godnatt!

plugg plugg plugg

Nu sitter jag och hjälper Ella med plugg, turism är det smom står på listan.. Går riktigt bra och det bästa är att jag fortfarande har just det hon håller på med nu på omprov så jag får även hjälp jag också även om det är hon som skriver så är det jag som hittar alla saker i boken, bra jobbat Elin ;)

Snart kommer Peter och Johan hem så vi får se vad som händer, puss&kram

rubrik?

Halloj, här sitter jag vid datan igen med min ursköna morgonrock! Vaknade för ett tag sen då jag direkt hoppade in i duschen och nu väntar jag på att Ella ska komma, ska nämligen hjälpa henne och plugga lite.
Får se vad dagen har mer att bjuda på, Peter och hans jobbarkompis kommer hem tillsammans efter jobbet, hur ska jag stå ut? haha, hoppas det blir kul. lääääängtar som fan tills imorn!

Igår var vi på Martin Stenmark, han var fortfarande grymt snygg även om han varit snyggare förut men vafan, han börjar ju bli gammal.. bilder kommer när ella kommer ;)


Efter Tuna park åker jag och älskling hem, vi kollade på en debatt på ettan om skönhetoperationer var okej eller inte.. Alla hade sina olika åsikter.. Själv tycker jag att det kan vara okej till en viss gräns och inte så som alla kändisar håller!

Ouuuups, nu måste jag kila.. hällde precis ut ett glas vatten på soffan och hela golvet!
Löööööve

it don't matter if your black or white

Sådär, nu har man precis kommit hem från lager 157, blev där mycket längre än vad jag trodde men mycket trevligt var det! Blev även en skjorta, två skärp och ett halsband rikare, tack älskade mamma! <3
Jag körde både dit och hem och det gick bra tycker jag, bara det att det är mycket svårare att köra bil när det är mörkt och inte några linjer, usch!


Snart blir det dags för tuna park med Ella, Carro och kanske Peter, MARTIN STENMARK kommer dit ;)
han är såååååå snygg!


rubrik?

Hallå där, just nu sitter jag hemma hos pappa och väntar på att mamma ska komma då hela familjen ska åka till lager 157, mysigt!

Gårdagen spenderades med de bästa, först träffade jag efterlängtade kusin på stan, blev en lunch på waynes och sen en runda på stan och när vi kollat klart på stan så blev det en kaffe och massa snack på espresso house! tack sötis för en mysig dag tillsammans med dig.





Vid tre tiden kom ''gänget'' in då vi kollade lite på stan eller ja, vi gick mest runt och sen blev det ming och bowling, och gissa vem som vann med 118 poäng om inte jag? ;)

nu kom mamsen, bäst att hälsa! xoxo

it feels like home

Nu var man hemma efter en dag på vingåker, eller jag kom hem för drygt en timme sen men hamnade framför tv:n där det var Ghost Whispers (stavning)..

Jag kan varken säga att vingåker är bra eller dåligt, visst det finns mycket grejer och speciellt mycket jeans men samtidigt tycker jag inte att det inte finns så mycket annat, halva vinåker är fullt med kostymer vilket faktiskt inte lockar mig speciellt mycket så.. ja, jeans är bra men inte så mycket mer.

Själv hittade jag ett par Tiger Jeans, grymt cool färg som jag inte sett att någon annan har, så det var bra!

Dock hoppas jag att dom sitter bättre på mig än vad dom gör på den tagna bilden, haha!

Imorgon hoppas jag på en fika med kusin som jag saknar fruktansvärt mycket, det var grymt längesen vi träffades så nu är det på tiden att vi gör det!

Gossip girl ropar på mig, xoxo!

I look so damn good, i don't have to care!


Åhh, jag tänker tillbaka på exakt ett år, vid den här tiden då satt jag och åt frukost på det underbara hotellet i Turkiet men vad gör jag nu? jo sitter i Sverige och kollar ut på det fruktansvärt tråkiga vädret.. JAG VILL TILLBAKA TILL TURKIET!


Jag vill ha sol, värme, god mat, kärlek och bara ta det lugnt! 

Jaja, jag får hoppas på att jag snart får komma till värmen!
Idag har jag bara gått upp och fixat i ordning mig, sen snart kommer Ella, Evelina och Ellas pappa och hämtar mig, vi ska åka till vingåker :) Får se vad som händer senare ikväll, pusss


FREDAG

Godmorgon, har precis gjort mig i ordning och väntar på Birgitta som jag följa med mig och blunder till väterinerären, äntligen har jag tagit tummen ur arslet och bokat tid så förhoppningsvis blir det bättre här hemma.

Idag är det fredag vilket innebär helg och sen en veckas lov, så jäkla underbart and i love it!
Nu måste jag fixa det sista och sen röra mig ner till vägen, puss


all night long

Godkväll, klockan börjar närma sig halv elva och det är snart dags att gå och lägga sig, känner att ögonen inte är med mig alls idag.. Har nu varit duktig och skrivit rent mina saker som ska in imorn.. Skönt att få det klart innan lovet så man slipper tänka på det och bara njuta av ledigheten!

Ikväll har jag varit ute och övningskört med pappa, körde lite överallt och testade olika vägar.. Och jag tycker faktiskt att det går bra, pappa tycker också det.. Visst, ibland kan det bli så att man kanske inte ser någon liten tant som ska över gatan men vad gör det?  haha. nej jag bara skoja.. sånt får ju inte hända!

Får se vad som händer i helgen, men nu ropar min karl på mig så det är bäst att rusa dit, tjing!


JAAAAAAAAAAA!

YESYESYESYESYESYESYESYES!! Mitt andra inlägg var det att de inte alls gick bra på provet, jag var helt övertygad om jag skulle få göra om det efter lovet men jag hade fel. JAG GICK GODKÄNT SOM JAG ALDRIG I HELA MITT LIV TRODDE ATT JAG SKULLE FÅ! :D

fucking shit

JAG BLIR SÅ JÄVLA TRÖTT! FUCKFUCKFUCK!

en trött elin

Godmorgon, trött som vanligt och jag trodde aldrig att jag skulle orka upp imorse, men upp kom jag.. tillslut! Gjorde mig i ordning snabbt och gick till bussen, kallt som vanligt och mörkt och tråkigt vilket jag tror är en stor anledning till att jag absolut inte kommer upp på morgonen utan helst bara vill ligga kvar och mysa med mina underbara katter, i love u guys!

Idag vet jag inte riktigt vad som händer, skolan till klockan två sen får jag se vart vindarna bär mig, nu blire plugg igen, puss&kram!


tisdagtisdagtisdag

Nu är två dagar av skolan avklarad, vilket betyder att det bara är tre dagar kvar och sen är det lov, underbart! skolan funkar bättre och jag har varit grymt duktig idag, slutade vid elva och är fortfarande kvar i skolan därför att jag har pluggat klart allting som har med samhällskunskap att göra, som egentligen ska vara klart på fredag men skönt att få det avklarat. bra va? (y)

Helgen har varit underbar, i fredags var vi hos pappa där vi åt världens godaste mat som han har beställt, det var fint upplagt och supergott. Trevligt att träffa de gamla barndomskompisarna också, alla har verkligen förändrats vilket kanske inte är så konstigt eftersom att det var några år sen jag såg dom senast.
I lördags kom Mange, Linda, Anton och Tom över då vi satt och snackade om allt och inget och vi spelade även Geni som jag hatar mest av allt i hela världen, jag kan inte en enda fråga och skämmer bara ut mig men det är ju bra att jag får folk att skratta iallafall, haha!

Ikväll vet jag inte vad som händer mer än att jag ska kolla på desperata hemmafruar, pusss


it's friday

Oj, nu var det längesen jag skrev men den dagen jag skulle ge mig på att skriva så var det något fel på blogg.se och då gav jag upp sen har jag bara inte haft tid!
Äntligen fredag, vilket är likamed underbart. I kväll ska jag och Peter hem till pappsen och äta med våra barndomskompisar, var grymt längesen man träffade och såg dom så det ska bli både kul och spännande.

Under veckan har det inte hänt någonting speciellt alls, i Onsdags var jag och Peter hos mamma, käkade och kollade fotbollen och sen sov vi även kvar, så underbart att träffa lilla mamsen. love u!
Får se vad som händer i helgen, något kul hoppas jag!

Nu måste jag se till att fixa skolan igen, inte hamna efter och inte skita i lektioner osv.. Det får bli ett slut på det, blir bara jobbigt i slutänden iallafall, jag mår dåligt över det och mamma och pappa blir oroliga över hur det egentligen går i skolan, så nu ska jag försöka ta tag i det igen och fixa allt. Har faktiskt varit duktig idag och stannat kvar och pluggat, gjorde några uppgifter på information & layout så att jag hamnade ifatt, inte för att jag låg så mkt efter med lite kanske..

nu väntar det kalla och regniga vädret på mig där ute, puss.


lördag

Måste börja med att tacka alla för kvällen igår, den var toppen!
Idag har det varit en lugn dag, vaknade vid halv två tror jag och kände mig inte alls utvilad..

Varför måste allting vara så svårt, varför kan inte två människor bara komma överens och lyssna på varandra och kanske ta åt sig av vad den andra säger? Det blir aldrig som man tänkt sig och förlåt är alldeles för lätt att säga men du vet att jag älskar dig och det kommer jag alltid att göra.. Vad som än händer så kommer det alltid vara du för mig.


yeah right

sista lektionen och det är grymt skönt, sen har jag en hel helg framför mig, underbart..
dagen har varit helt sämst, ni som vet fattar nog varför. och jag klarar verkligen inte av dig, du har inte alltid rätt även fast du tror det och nångång måste du lära dig att ta kritik precis som alla andra också måste göra, lite vett och etikett saknas tror jag!

nog om argheter, snart slutar jag och det är underbart, ska vänta på ella och sen blir det hem till karro och träffa henne och hanna, göra oss i ordning tillsammans och sen mot phill! bättre kan det inte bli..  


Ps. I love u..


it's friday

Äntligen fredag, hoppas att dagen går snabbt och att det snart blir kväll för då är det dags för party!
Gårdagen var fantastiskt bra, först åkte jag och ella ner på stan och mötte upp phille, sen kom hanna och karro då det var dags för some bowling och sen efter det så blev det ming, super trevlig kväll som måste göras om! Tack brudar, ni är bäst!

bilden är snodd från karolinajakobsson.blogg.se

Dagen outfit blev mjukisar och mjukiströja, mega skönt and I love it!

Puss

tröttt

morning, jag tror att jag håller på och dör av trötthet, min söta pojkvän ringde mig sex gånger imorse plus att jag hade ställt klockan och ändå vaknar jag inte, vad är det för fel? vi gick och la oss tidigit också. och det absolut värsta jag vet är att vakna och kliva ur täcket och man tror att man ska frysa ihjäl, usch. fler som känner så på morgonen kanske?

eftersom att jag är så trött idag blir det nog att stanna hemma och vila, huvudet är inte riktigt på min sida om man säger så. ella kommer hit också, hon den där bruden som har problem med sin mage, stackarn :(

dagen outfit kommer senare när jag fixat mig i ordning! puss


at mams

hallå igen, har precis varit på heron city och ätit med mamma och pojkvän, lämnade först jenny på träning och sen hämtade vi henne igen, jag fick övningsköra och jag är grym ;) haha!
snart ska vi fika och sen måste vi tyvärr röra oss hemåt eftersom att vi måste upp tidigt imorn, pga skola och jobb, hade ju faktiskt varit kul att stanna kvar och ha lite mer tid tillsammans med mamma men det kommer fler gånger, bara det att hon och jag måste hålla kontakten och se till att vi träffas minst en gång i veckan, det borde väl funka?



JAG ÄLSKAR DIG!


på mamis jobb

sådär, då har man kommit fram till mamsen, dock var jag nog här redan vid två men har inte fått låna datan förän nu.. min söta lilla morfar kom och hämtade mig i flempan och skjutsade mig till mamma, sen fick jag en överraskning när min söta lilla pojkvän kom och gav mig en puss och sa hej. i love u!
min urgulliga syster är här nu också som faktiskt har namnsdag idag, Grattis Jenny! 

13 underbara månader tillsammans med den bästa människan i världen idag, och jag hoppas på många fler.


tisdag, 091006

jahaja, nu ska jag börja med blogg igen och jag tror nästan att jag vet hur det kommer att sluta men jag ger det en chans. tisdag idag och det är verkligen svin kallt ute så idag blev det uggs och fjällräven, så skönt!

kort dag idag, börjar halv tio och slutar halv tolv sen ska jag ta tåget upp till stockholm och träffa mamsen, mysigt! vet inte riktigt vad vi ska hitta på men det är mysigt att bara träffas! nu börjar matten, puss

RSS 2.0